top of page
  • Forfatters billedeScandinavian Travel

VEJHJÆLP I ISLAND

At vide, hvordan vejhjælp fungerer i Island, vil give dig sikkerhed og ro i sindet. Vi har forberedt denne artikel for at vide, hvordan du skal handle, og hvad du kan forvente af denne type service.


Livet sker, og uanset om du er hjemme eller på ferie, har du måske brug for vejhjælp på et tidspunkt. Når dette sker under en ferie, kan det være ret nervepirrende, hvis du ikke ved, hvem du skal ringe til, eller hvor du skal henvende dig for at få hjælp.


I denne artikel vil vi forklare alt, hvad du behøver at vide om vejhjælp i Island.


Hvem vil du ringe til?


Islands alarmnummer er 112 , det svarer til 911 i staterne. Hvis du har brug for vejhjælp, sender de nogen til dit sted. Men bemærk venligst, at dette nummer ikke bør være dit umiddelbare besøg (det er trods alt et alarmnummer).


Hvis du ved, at du har en biludlejningsforsikring i Island, der dækker ting, såsom bilhavari, der kræver bugsering , ringer du ikke 112. Dit første opkald bør være til dit udlejningsbureau for at underrette dem og få dem til at besvare eventuelle spørgsmål eller forklare eventuelle processer, du nu skal følge. De kan endda inkludere visse vejhjælp i deres lejepriser.


Dit andet opkald vil være til dit forsikringsselskab. Forsikringsselskaber kan have visse begrænsninger på ting som bugseringstjenester. De kan kræve, at du kun bruger deres trækvogne eller deres bilkran, eller den fra tredjeparter, de har specifikke partnerskaber med.


Det betyder, at hvis du skulle bruge en anden bugseringstjeneste, der ikke er tilknyttet dit forsikringsselskab, vil omkostningerne ikke blive dækket af forsikringen. Du vil stå tilbage med regningen.Når du er på egen hånd


Du fravalgte den ekstra bugseringsforsikring eller sneforsikring, og nu bliver du stående ved siden af ​​vejen. Hvad laver du?


Heldigvis finder du stadig masser af vejhjælp i form af private virksomheder, der tilbyder tjenesten . Det siger sig selv, at du i disse tilfælde vil tage det fulde ansvar for de afholdte omkostninger. Nogle af de lokale virksomheder, der tilbyder vejhjælp omfatter:Nogle nyttige tips til nødsituationer ved vejkanten


Følgende tips vil hjælpe dig, hvis du nogensinde befinder dig i en nødsituation ved siden af ​​vejen:


  • Sørg for, at du har alt på plads for at undgå en nødsituation


Hvis du kører i sneen i Island , bør du allerede vide, at du ikke kan være ligeglad på vejen med 90 km/t. Og du burde allerede vide, at du bliver nødt til at køre med vinterdæk på i Island, når du besøger øen i de koldere måneder.


  • Sørg altid for, at du har ekstra snacks og vand med dig, inden du tager på vejen.


Hvis du ender med en nødsituation, der krævede vejhjælp, ved du ikke, hvor lang tid det vil tage for dem at nå dig. Især i de mere fjerntliggende egne og under dårlige vejrforhold. Det eneste værre end at vente på, at der kommer hjælp, er at vente på, at der kommer hjælp, når du er tørstig og sulten.


  • En billeje, der gik i stykker, er ikke i samme kategori som en ulykke


Prioriteten i den slags situationer er alles sikkerhed. Før du foretager nogen opkald, skal du kontrollere, om nogen er kommet til skade. Herefter skal du ringe 112 uanset, da politiet skal komme. De vil åbne en ulykkesrapport og tage erklæringer fra alle involverede parter.  • Du skal holde nødopkaldsnumre tæt på


Vi anbefaler, at du har en trykt papirkopi med dig i køretøjet samt gemmer numrene på din telefon. Det lyder måske dumt at tilføje et tal, der er så nemt som 112, til sådan en liste. Eller tilføj nummeret på en nær ven eller et familiemedlem, som du sikkert kan ringe til med lukkede øjne nu. Men i nødsituationer pumper adrenalinen, du kan være i chok, og selv de mest oplagte bliver ikke så tydelige længere.


  • Download et par offline kort, og køb et par papirkopier til at have i bilen med dig


Som i de fleste dele af verden har teknologi en tendens til at fejle, og signalerne falder. Du ønsker ikke at ende med at skabe din egen nødsituation ved at fare vild (især ikke i de mere fjerntliggende områder af øen)Vejhjælp: Altid kun et hurtigt opkald væk


Som du kan se, vil der altid være vejhjælp tilgængelig, der kun er et hurtigt opkald væk. Uanset om du har besluttet dig for at leje en bil i Reykjavík, eller om du har valgt den omfattende forsikringspakke med alle de ekstra tilbehør og policer eller afvist dem alle.

Derefter skal du bare finde dig til rette med dine snacks og have ro i sindet, at hjælpen er på vej.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


bottom of page