top of page
 • Forfatters billedeScandinavian Travel

DE NÆRMESTE LANDE TIL ISLAND

Fra de majestætiske landskaber i Grønland til de fortryllende fjorde i Norge, tag på en rejse gennem nabolandene, der deler den nordlige ånd med Island.


Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du ville hoppe over dammen fra Ild- og Islandet? Nå, du er heldig! Dyk ned i denne guide og opdag de lande, der er tættest på Island . Stol på os, det er lige så spændende som at se nordlyset for første gang!


Grønland


Bare et hop, spring og et 1.629 kilometer (1.012 miles) hop væk fra Island finder du Grønland, et af de nærmeste lande til Island. Har du nogensinde tænkt på afstanden mellem Island og Grønland? Nu ved du det! Her bliver du budt velkommen af ​​en unik grønlandsk kultur, en blanding af inuitter og danske påvirkninger . Og tal om fantastisk! Fra enorme gletsjere til isbjerge og fjorde, Grønland er en eventyrers drøm, der går i opfyldelse.Færøerne


Har du nogensinde spekuleret på, hvilke lande der er i nærheden af ​​Island? Nå, Færøerne er et af de lande, der er tættest på Island! Det er kun 638 kilometer (396 miles) væk . Apropos den færøske kultur er en blanding af nordisk og keltisk indflydelse . Og hvis du spekulerer på, hvad du skal lave på disse barskt smukke øer, så forbered dig på klippevandreture, bjerge og vandfald.Norge


Hvis du nogensinde har kigget på et kort over Island og Norge, vil du se, at de er hyggelige naboer med kun 1.458 kilometer (905 miles) mellem dem . Norge, et af de nærmeste lande til Island, kan prale af en kultur rig på vikinge- og nordiske fortællinger . Og landskabet? Fra fjorde til gletsjere og fascinerende bjerge, det er en visuel fest, du ikke vil glemme!Sverige


Her er et sjovt faktum: hvor langt er Island fra Europa? Tag Sverige, for eksempel; det er kun en hyggelig 1.762 kilometer (1.094 miles) tur væk . Som et af de nærmeste lande på Island tilbyder Sverige en lokkende blanding af vikingekulturer og nordiske kulturer. Gør dig klar til at blive imponeret af fantastiske skove, søer og bjerge. Det er et paradis for elskere af naturlig skønhed!Andre lande nær Island


Når du ser Island på kloden, vil du bemærke et par andre velkendte navne ikke så langt væk. Dette er nogle af de andre lande, der er nærmest Island, hver med sin egen unikke charme og attraktioner:


 • Skotland: Kun et hop over Nordatlanten kombinerer Skotland rig historie med fantastiske landskaber. Det er berømt for sine søer, slotte og skotsk whisky, og det er en destination, der aldrig undlader at fortrylle.

 • Storbritannien : Ud over Skotland er det bredere Storbritannien - med dets pulserende byer som London og kulturelle knudepunkter som Stratford-upon-Avon - en skattekiste, der venter på at blive udforsket.

 • Irland: Kendt for sin varme gæstfrihed, fantastiske grønne landskaber og legendariske kærlighed til en god fest, er Irland en perle, der er værd at besøge.


Sådan kommer du til Islands nabolande


Så du er klar til at vove dig ud over Landet af Ild og Is for at besøge de nærmeste lande til Island? Sådan kommer du dertil:


 • Med fly: Den hurtigste måde at hoppe mellem disse kølige paradiser. Mange flyselskaber tilbyder direkte fly.

 • Med båd: En eventyrlig mulighed for dem, der elsker det åbne hav og naturskønne udsigter.

 • Med færge: Ønsker du at rejse til de nærliggende Færøer, så er en færge en populær mulighed.Ting at gøre i de nærmeste lande til Island


Når du er nået til de grænsende lande i Island, vil du finde en bucket list af eventyr, der venter på dig. Her er nogle aktiviteter, du kan nyde i de nærmeste lande til Island:


 • Vandring : Omfavn de fantastiske landskaber til fods, opdag skjulte stier og naturskønne udsigter.

 • Camping: Forbind med naturen under stjernerne. Glem ikke dine skumfiduser til lejrbålet!

 • Fiskeri: Test din tålmodighed og dygtighed i de rigelige lokale farvande. 

 • Hvalsafari: Oplev spændingen ved at se disse majestætiske skabninger i deres naturlige habitat.

 • Gletsjervandring: Tag et par stegjern og udforsk de gamle, iskolde vidundere.

 • Udforsk fjorde: Oplev de storslåede fjorde med båd eller til fods, og nyd den betagende udsigt.


Sætter sejl mod de nærmeste lande til Island


Vi har sejlet gennem de nærmeste lande til Island hurtigere end en søpapegøje dykker til middag. Husk, din nordiske rejse starter med at leje en bil i Island . Stol på os, det er nemmere end at tage en tur på et vikingeskib. Så spænd op og gør dig klar til at udforske disse frostkyssede naboer. Her er en rejse lige så episk som sagaerne selv!

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page