top of page
 • Forfatters billedeScandinavian Travel

BEDSTE SIMKORT TIL REJSER TIL ISLAND

Vi har alle mobiltelefoner i dag, men når du rejser, skal du grave lidt mere for at sikre dig, at du har service. Her er alt hvad du behøver at vide om Islands SIM-kort!


At købe et Island SIM-kort kan hjælpe dig med at holde forbindelsen til dine kære og også have en mere sikker rejse, hvis du har brug for hjælp eller assistance. Disse er de bedste muligheder.


Island er et vidunderligt land at besøge på alle årstider. Derfor, før du går ombord på dit fly herned, er det vigtigt, at du tjekker, hvilke muligheder telefonselskaber har at tilbyde. Der er to ting at huske på: deres dækning og omkostninger. 


Det er en god idé at få et Island Sim-kort. På denne måde behøver du ikke at pådrage dig unødvendige roamingafgifter, som sandsynligvis kan tære på dit rejsebudget.


Husk også, at det kan være meget dyrt at bruge din telefon i Island. For at holde omkostningerne på den lave side er det bedre at skifte til en lokal forudbetalt mulighed, når du rejser ind i landet for at drage fordel af de bedre tilbud og takster. 


Desuden er det meget muligt at møde ekstreme vejrforhold i Island. At have telefonservice vil berettige dig til at kontakte venner og familier eller i mere alvorlige tilfælde ringe til politiet, hvis du har hårdt brug for nødsituationer.


Fungerer min telefon i Island?


Før vi begynder at tale om, hvilket sim-kort der er det bedste, eller hvor man kan købe et sim-kort i Island, skal vi etablere nogle lokaler. Island gør brug af GSM-teknologi (traditionelle europæiske frekvenser), når det kommer til sine mobilnetværk. Du skal derefter sikre dig, om din telefon rent faktisk fungerer på øen.Så hvis du har en CDMA-telefon (amerikanske frekvenser), vil den ikke virke i Island, uanset hvilket lokalt sim-kort du indsætter. Hvis du ikke er sikker på, hvilken teknologi din telefon bruger, er følgende gode indikatorer:


 • Hvis din telefon har en SIM-kortplads, er chancerne for, at det er en GSMA-telefon gode.

 • Hvis din telefon er en af ​​de nyeste modeller, er oddsene for, at det er en GSMA-telefon også gode.

 • Hvis du kommer fra Afrika, Europa, Asien, Oceanien eller Mellemøsten, fungerer din telefon højst sandsynligt på GSM-teknologi.

 • Hvis du kommer fra Nord-Syd- eller Mellemamerika eller Caribien, fungerer din telefon sandsynligvis på CDMA-teknologi. Du skal have en helt ny telefon på øen sammen med et sim-kort.


Hvor kan man købe et SIM-kort i Island?


Det er vigtigt, at du har et forudbetalt SIM-kort, hvis du planlægger en roadtrip til Island, så du nemt kan komme rundt. Sørg også for, at din telefon er låst op, inden du kommer hertil, så du ikke får problemer med de forudbetalte sim-kort her.


Det er super nemt at få et SIM-kort i Keflavik lufthavn . Faktisk burde det tage dig mindre end 10 minutter at få dit forudbetalte sim-kort sat op helt af dig selv og fungere problemfrit, før du forlader lufthavnen. Alt du behøver er at komme til en af ​​nærbutikkerne i lufthavnsområdet. Blandt dem har du 10/11-butikken og Eymundsson-boghandelen, der begge er inde i Keflavik lufthavnsterminal . Der kan du købe den plan, der passer dig bedst.


TIP 1: Alle SIM-kort her kommer sandsynligvis i alle 3-i-1 pakkestørrelser - standardstørrelsen, mikrostørrelsen og nanostørrelsen.

TIP 2: Alle SIM-kort her har sandsynligvis også 4G-dækning, undtagen i nogle fjerntliggende områder, hvor 3G er normen.


Om Islands teleudbydere


Der er masser af steder, hvor du kan købe dine forudbetalte mobil-sim-kort, når du ankommer. Du kan få det fra terminalbutikker, supermarkeder, apoteker, kiosker og endda officielle forretninger.


Det gode ved islandske telefonoperatører er, at du ikke behøver nogen form for ID, før du køber et SIM-kort. Det skyldes, at dit mobiltelefonnummer allerede er aktivt ved køb. Det er også super nemt at tilføje kredit, da der er masser af forudbetalte kortautomater, butikker og supermarkeder rundt omkring på Island.


Her er nogle mobiloperatører, som du sandsynligvis har brug for at vide mere om:


Siminn Island


Hvis du leder efter den bredeste dækning af mobiltelefonoperatører, kommer Síminn Company nemt i tankerne. Ikke bare at de har den bredeste dækning , men de står også som det ældste telefonselskab i Island. Derfor kan de prale af bedre kvalitet i data- og taleopkald.


Det første kontaktpunkt, når du ankommer til Island med Siminn, er i Keflavik lufthavn. Du kan finde dem enten i deres SIM-kiosk eller bag baggageområdet i toldfri butikken.Hvis du kommer ind med din smartphone, tablet eller computer, har de dig dækket med deres planer. Siminn-pakker kommer med varierende priser afhængigt af de tilbud, du foretrækker. De er markedsleder inden for 3G-netværk og vokser støt deres 4G-drift.


Siminn Island Priser


Deres planer kommer med 2 muligheder:


 1. Stemme og data

 2. Kun data


Stemmen og data koster ISK 2.900, hvilket inkluderer 50 minutters taleopkald, 50 SMS og 50 GB data. SIM-kortet med kun data kan købes for ISK 2.000 med 1 GB data.


Du kan også få tilføjet følgende datapakker til begge SIM-kort


 • 1GB 1.700 kr

 • 5GB 2.700 kr

 • 10GB 3.700 kr

 • 50GB 5.700 kr


Vodafone Island


Den næstbedste forudbetalte SIM-kortoperatør i Island er Vodafone Company. De er de største rivaler til Siminn, og de tilbyder også, ligesom deres konkurrent, 2G-, 3G- og 4G/LTE-netværk. På grund af deres konkurrenceprægede karakter har de en tendens til at tilbyde lavere priser og fantastiske pakker til abonnenter .


Deres SIM-kort kan købes i Keflavik lufthavn (deres officielle kiosk og i den toldfrie butik). Også i supermarkeder, tankstationer, kiosker og apoteker. De tilbyder også varierende priser og pakker til dine computere, smartphones og tablets. Du kan også købe kreditter fra de fleste lokale forhandlere, stormagasiner eller hjørnebutikker.Vodafone Island priser


For Vodafone har du mulighederne for forudbetalt tale- og dataforbrug til en sum af ISK 2.000. I modsætning til deres konkurrenter tilbyder de ubegrænsede lokale opkald inklusive 1 GB data, som er gyldigt i 30 dage.


Efter de første 30 dage kan du aktivere følgende pakke afhængigt af dine præferencer:


Plan S: ISK 500 kredit, 500 lokale minutter, 1 GB data og ubegrænset lokal SMS og sælges for ISK 1.100

Plan M: ISK 1.000 kredit, 1.000 lokale minutter, 5 GB data og ubegrænset lokal SMS og sælges for ISK2100

Plan L: ISK 3, 500 kredit, ubegrænset lokal SMS og minutter, 15 GB data og sælges for ISK 3.500


Vodafone har også disse datapakker tilføjet til deres plan:


 • 300MB 690 kr

 • 500MB 1.090 kr

 • 1GB 1.390 kr

 • 5GB 2.490 kr


Nova Island


Nova er i bund og grund Islands telefontjenesteudbyder (uofficielt). De har den mest omfattende netværksdækning, og deres priser er meget overkommelige. Derfor vil mange sige, at det er det bedste simkort at få på Island.


Novas signal fungerer særligt godt, når du er i den sydvestlige del af øen (omkring hovedstaden Reykjavík). Du kan dog løbe ind i nogle problemer i andre dele af landet, især den nordlige del og andre mere fjerntliggende regioner.Nova Island priser


Nova tilbyder 4 SIM-kortmuligheder at vælge imellem i Island (og alle disse inkluderer ubegrænsede opkald og sms'er i Island):


 • 1 GB data til ISK 1 790 (+/- $12,50) om måneden

 • 10 GB data til ISK 2 490 (+/- $17,40) om måneden

 • 100 GB data til ISK 3 290 (+/- $23,00) pr. måned

 • 250 GB data til ISK 6 490 (+/- $45,40) pr. måned


Et eSim-kort som alternativ


Et eSim er et andet alternativ, som du kan vælge. Dette er et digitalt SIM-kort, der giver dig mulighed for at bruge din normale tjenesteudbyder og mobiltelefonpakke, mens du rejser til udlandet. Ved at købe et eSim-kort, modtager du aldrig et fysisk sim-kort


Da der er mange eSim-kort-tjenesteudbydere, skal du dykke ned i alle de eSim-kort, der er tilgængelige i Island. På denne måde kan du se, hvilken der passer bedst til dine behov (og budget).Spar på omkostningerne med dit Island Sim-kort


Afslutningsvis, når du køber dit forudbetalte SIM-kort, skal du huske på, at du nu har et helt nyt islandsk telefonnummer. Derfor kan det varmt anbefales, hvis du vil spare omkostninger, at bruge din datamobil til sms og opkald via din skype eller WhatsApp. 


Brug dine islandske stemmeminutter, når du foretager dine restaurantreservationer, lejer en bil i Reykjavík eller booker hotelophold.4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page